Special Giveaway by Syazlia & Diana



Nak join ? Klik [SINI]

Assalamu'alaikum ! Annyeong haseyo ! Konichiwa !

hai semua semua semua !! sya ada joinn satu GA ni .. special ? sbb banyak gila hadiah .. hahaha apa lgi ? jomlah join ramai2 .. tarikh tutp 31 Mei 2013 tau !

Senarai hadiah (hanya boleh pilih dua) :

- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 Novel by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 2 long necklace by Miss Firaa
- 1 tudung ready made by Pemborong
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 1 hadiah misteri by Cik Teha *Misteri gila tau!
- 1 MP3 by Hafizah
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 5 tudung bawal tribal by De Bawal
- 2 topup RM10 by Mysara
-2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

ha .. nampak tak?banyak kan? hehehe

Hadiah pilihan saya ialah : 

Novel dari Anis dan long necklace dari Miss Firaa

Jom kita menge'join' 4x 
Jom kita pergi menge'join'
satu giveaway dari syazlia
diana juga turut serta,
supaya hadiah menjadi banyak 

Jom kita pergi menge'join'
meriahkan giveaway dia
sambil itu dapat hadiah
besnya kita dapat hadiah 

jom kita pilih dua
dari hadiah dia sponsor
entry kreatif pilihan dia
semua ini cari pemenang

sudah habis lagu ini
tuk tarik perhatian ini
entry kreatif sudah dibuat 
hanya tunggu panggilan dia 

lagu versi : jom kita mengundi

lagu dah dbuat .. amacam ? best tak ? ok la sampai disini sahaja tulisan saya .. Annyeong hi gaseyo !

Segmen : Tambah & Kenali Kaki Blog Mengikut Bulan Kelahiran

Bismillahirrahmanirrahiimm .........

Nak join ?? Klik [SINI]

Assalamu'alaikum ! Annyeong haseyo ! Konichiwa !

hai semua ! saya ada join satu segmen ni .. jom la join ramai2 .. tarikh tutp 23 Jun 2013 ok? hehehe 

Tarikh lahir cik wink (saya) ialah :

11 Julai 1997

terima kasih sudi melawat ! jangan lupa utk join ye ! :)

Segmen : Saya Nak Tambah Followers

Bismillahirrahmanirrahiiim ......


klik banner untuk join
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku

TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013
JOM JOIN SEMUA~!...^_______^


Giveaway Camera Coins Bank by Nadnod Azizan

Bismillahirrahmanirrahim .........

Nak join ? Klik [SINI]

Assalamu'alakum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !

hai korang ! Saya ada join giveaway ni .. memang menarik sangat .. terbuka kepada semua ye .. tarikh tutp 3 Jun 2013 ! hehehe

My short essay is :

Tabung kamera pilihan saya ialah yang berwarna pink kerana ia menampakkan feminin bagi seorang perempuan dan wanita . Lagipun , warnanya adalah salah satu kegemaran saya .. bagi saya, ia kelihatan comel walaupun hanyalah tabung duit kamera .. selain itu, boleh menaikkan mood saya untuk menabung dengan banyak .. -the end-

itulah short story saya .. saya harap saya dapat duit tabung kamera .. insya Allah .. semua syarat2 dah dipatuhi .. betul ! tak tipu ! hehehe .. ok la sampai di sini sahaja .. wish me luck k? thank you ! ^_^

Big Holiday's Giveaway

Nak join ?? Klik [SINI]

Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !

hai u olls ! Nampaknya blog ni dah berhabuk .. haha dah lama tak buka la katakan .. kita ada join satu giveaway ni .. jap eh , orang nak promote .. hahahaha

Senarai hadiah :
-1x Shawl & 1x Akel
-1x Keychain
-3x Chocolate
-1x Lip Tin & Topup RM5
-3x Header Clipping Mask
-2x Topup RM5

 ha .. nampak tak hadiah nya tu? nanti kalau ada update apa2 , selalu la singgah ye .. hehehe .. itu je la yang sis mampu sampaikan .. da~ Annyeong hi gaseyo !

Shoutbox