Mini Giveaway by Nurin Aireen




KLIK BANNER UNTUK JOIN


Giveaway ini dianjurkan oleh Nurin Aireen dan ditaja oleh para sponsor hebat iaitu Mizna Online ShopSiti Nur TampawanSyiera FirdausFatin DianaHouse of WNSAlyaa NajlaaNur FarahudaNur RahimahElih JapaharCik Hawa SD, Areena dan Anis Amira

25 PEMENANG DICARI. MUNGKINKAH ANDA YANG BERTUAH? TUNGGU APA LAGI? JOM MERIAHKAN GA NI!

TERJAH HADIAH KAT SINI
2x BLOUSE UNTUK 2 TOP REFERRAL!!



Tarikh mula : 28/7/13
Tarikh tamat : 3/8/13 *seminggu sahaja*
Pengumuman pemenang : 4/8/13

Cepat cepat cepat !! seminggu je ni .. apa tunggu lagi ? meh join ramai2 !


Dah 20 Ramadhan ?


Assalamu'alaikum , Annyeong haseyo , konichiwa !

                 wah wah wah ! dah berhabuk rupanya blog saya ini ! hoho masuk2 je dah cite pasal 20 Ramadhan ? lah2 .. haha .. ok .. sebenarnya happy sebab kita kan hampir dengan malam Lailatulqadar .. betul tak betul tak?

                 so , better rajin2 kan la qiamulail iaitu bangun pada tengah malam untuk beribadat contoh solat hajat , solat tahajud , solat taubat dan lain2 lagi .. ehehe dah macam ustazah dah .. hehe insya Allah .. sapa yang tak rajin solat terawih , baik rajinkan sekarang sebab .............

                HARI NI DAH 20 RAMADHAN DIK OI ! 
                APA TUNGGU  LAGI !!!

hah .. kan dah kene sound . haha .. itu saja je cik nak ingatkan .. cepatnya la Ramadhan dah nak habis kan ? hoho asal la cakap awal sangat ni? sepatutnya cakap waktu 29 Ramadhan . ahaha

ni la akibatnya perut dah berdondang sayang .. hahaha semua apa pun tarak .. 

Ok la .. sampai di sini sahaja .. Annyeong hi gaseyo !

Segmen Kemuncak SSID

Nak join ? klik [SINI]

 Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !

waa segmen SSID ! maklumlah kita pon minat SSID .. ehem2 .. haha tu yg kita join tu .. hehe harap2 kita menang sebab 11 Julai tu bezday saya .. i want to win .. insya Allah kalau ada rezeki,adalah .. ehehe
semua syarat2 yg owner nak semua kita da buat hehehe

itu je kowt nak disampaikan .. ehehe tata ! Annyeong hi gaseyo !

SEGMEN MENANG HANDPHONE

Nak join klik [SINI] 

cepat2 sbelum terlambat !!

saya tag : Aisya

Giveaway Gempak Raya 2013


Nak join ? Klik banner !

ADA 43 PEMENANG YANG BERTUAH !!

Hadiah - Hadiah Menarik :

1- Skirt Stylista
2- Cursor Bertema
3- Top
4 - Dress
5- Topup RM5
6- Novel Adam Dan Hawa
7- Pretty Little Badge
8- Instant Hijab 
9- Bag
10 - Tudung/Shawl
11- Tudung Nur Kasih
12- Earring
13- Nano white infinity trial cream
14 - Perfume
15- Shawl + Inner
16 - Hair Ribbon Clips
17- Gelang
18- Shawl
19-Topup RM5


Shoutbox