Dah 20 Ramadhan ?


Assalamu'alaikum , Annyeong haseyo , konichiwa !

                 wah wah wah ! dah berhabuk rupanya blog saya ini ! hoho masuk2 je dah cite pasal 20 Ramadhan ? lah2 .. haha .. ok .. sebenarnya happy sebab kita kan hampir dengan malam Lailatulqadar .. betul tak betul tak?

                 so , better rajin2 kan la qiamulail iaitu bangun pada tengah malam untuk beribadat contoh solat hajat , solat tahajud , solat taubat dan lain2 lagi .. ehehe dah macam ustazah dah .. hehe insya Allah .. sapa yang tak rajin solat terawih , baik rajinkan sekarang sebab .............

                HARI NI DAH 20 RAMADHAN DIK OI ! 
                APA TUNGGU  LAGI !!!

hah .. kan dah kene sound . haha .. itu saja je cik nak ingatkan .. cepatnya la Ramadhan dah nak habis kan ? hoho asal la cakap awal sangat ni? sepatutnya cakap waktu 29 Ramadhan . ahaha

ni la akibatnya perut dah berdondang sayang .. hahaha semua apa pun tarak .. 

Ok la .. sampai di sini sahaja .. Annyeong hi gaseyo !

No comments:


Shoutbox