Segmen Bloglist Julai & Ogos By Cik akak



Nak join ? Klik [SINI]

Assalamu'alaikum ! Anyeong haseyo ! Konichiwa !

waa nmpkny ade perubhn kt sidebar kite .. haha mnjd ke tk taw la .. hahaha .. nmpk sgt blog ni dh nk berhabuk sbb tuannya tak bukk2 lg blog .. hahaha

eh2 lupa nk say HAI u olls ! kita ada join satu segmen ni .. jom la join ramai2 .. ada hadiah topup tau .. dua pemenang je .. hehehe .. 

kita nk out dulu la .. hehe Annyeong hi gaseyo !

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013






Shoutbox