Chess Tournament di SAMSHSB

Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !!

Hye you alls !! Sihat ?? Semoga korang sihat selalu .. (sbb ramai yg sakit .. hehe) iagak lama jugaklah kan sis tak update blog .. sebab busy dengan study , lawan chess lagi .. hampir 2 minggu sis tak masuk kelas .. disebabkan ? chess jugak .. hehehe

Aritu time lawan :

Permainan ada 9 pusingan .. huish , banyak kan ?? hehehe .. penat tahu ? hehe .. first day , memang gementar satu badan sebab sis first time wakil sekolah untuk catur .. then , masa first day , sis asyik tersalah  step je .. itu yang membuatkan sis tak menang2 tuh .. geram betoll .. tapi result untuk first day :

Pusingan 1 : kalah dengan budak melayu
Pusingan 2 : Seri dengan budak cina ( sebab stalemate )
Pusingan 3 : Kalah lagi .. hurmm
Pusingan 4 : Ouhh yeahh ! menang !! (lawan dengan budak cina tuu)


Point terkumpul : 1.5 mata 

Untuk second day pulak , ada 5 pusingan .. lagi penat .. sis rasa macam nak tidur je .. penat dan ngantuk sangat2 .. tu yang kalah tu .. hurmm .. tapi memang challenge lah kan .. ada sorg budak kisas aritu , memang tak pernah kalah dalam semua round .. cayalah !! haha .. untung kisas dapat dia .. hehehe .. 

Pusingan 5 : kalah
Pusingan 6 : seri
Pusingan 7 : kalah
Pusingan 8 : kalah
Pusingan 9 : kalah
Point terkumpul : 2 mata jerrr .. 
main ni individu .. tapi nanti mata dikumpulkan .. lawan catur kat sekolah sis sendiri tahu ?? dah dua tahun .. tahun depan tuan rumah sekolah lain pulak .. huhuhuu .. sis wakil untuk menengah atas .. memnag cubaan betul lah sis masa tu .. sampaikan sis menangis sebab asyik kalah je lepas main pusingan 8 .. hurmmm .. nampak sangat yang sis masih lemah lagi dalam main catur .. :)

sapa2 yang nak masuk tahun depan , buat elok2 eh .. jangan jadi macam sekolah yang budak nya baru dapat 0.5 mata .. hehehe .. hard work k ? Daerah Klang je .. hahahaha .. 

huh .. penatnya menaip .. huhuuu .. k la .. itu saja .. Annyeong hi-gaseyo !!

No comments:


Shoutbox