Minggu Pusat Sumber

Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !

hai3 ! long time no see ! sihat ? Alhamdulillah , semoga korang sihat sejahtera ..  harini nampak sangat kan yang sis banyak masa terluang .. huh padahal ada kerja sekolah .. hehe .. sis menaip ni pun boring sebab menunggu cerita korea tak start2 lagi .. hahaha ..

sis nak berkongsi satu cerita .. harap sudi membaca lah ye .. esok ada pelancaran minggu PSS di sekolah sis .. huhuhu.. dah lama sis menantikan minggu ini sebab minggu ni yang paling best tahu ? hehehe .. nampak sangat excited gila sis nih .. 

Sempena pelancaran esok , ada program 'fly' bersama Sayap-Sayap Tanarebt .. haha .. ingat nak naik kapal terbang ke apa ? tak ada lah .. ini nama buku novel .. tahu tak , novel ini ditulis oleh suami cikgu sis .. sapa yang minat sastera , boleh la baca buku ni .. sapa yang tak minat sastera pun , dialu-alukan juga membaca buku ini .. sis pernah jugak baca buku ni tapa tak habis baca sebab tahun lepas busy gila .. hahaha .. best jugaklah buku tu ..

Sempena minggu itu pula , ada 13 aktiviti2 yang disediakan .. Antaranya , kuiz minda , sweet dedication , permainan dalaman dan banyak lagi .. mesti korang jelous kan ?? hahaha .. just kidding la .. disebabkan sis ini PENGAWAS MEDIA , so kenalah ada tanggungjawabnya kan ?? hahahaa .. baiknya hati .. ecehhh .. hahaha .. tak sabarnya .. >.<

sebelum sis mengundurkan diri , terimalah serangkap pantun (ecehhhh) :

Putera singgah kedai di Pekan,
Cincin dibeli untuk si Puteri,
Silap dan salah harap diampunkan,
Semoga kita berjumpa lagi ..
 k la .. Annyeong hi gaseyo !!

2 comments:

Hannan Nazari said...

salam....ai....mcam kenal je pantun tu....ehehehe-hannan-

Asilah Syiela said...

wa'alaikumussalam .. hahaha lol .. :p


Shoutbox