Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!

 
Nak join ? Klik [[SINI]]

Assalamu'alaikum Annyeong Haseyo Konichiwa !!

wah3 !! meriah betul banner ni kan ?? mana x nya dr owner yg awesome .. hehe .. hah .. lupa nak ckp .. hr ni sis ada join segmen .. taraaa !! happy gila2 !! byk betol hadiahnya .. nak tgk ?? jom !!


  • Bloglist Sebulan [April] X 20 (NabilaMedan)
  • Topup RM5 X 2 (Adib)
  • Review Blog X 3 (Izzati)
  • Hadiah Misteri X 3 (CikPensil)
  • Bantal Comel [35cmx35cm] X 1 (Yana)
  • Topup RM10 X 1 (SaidatulQifayah)
  • Brooch Felt X 2 (Eymasu)
  • Topup RM5 X 2 (Radhiah)
  • Topup RM5 X 1 (DalilahZamri)
  • Keychain X 1 (DalilahZamri)
  • Topup RM5 X 1 (BedakSejuk)
 Syarat2 nya pula .... :
1. Follow blog/twitter dan like sponsor [kalau tiada twitter/facebook boleh abaikan]
2. Buat entri - saya follow twitter dgn like je ! done !
- Tajuk "Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!" - done !
- Letak banner dan linkkan semula ke sini -done !
- Tag kepada rakan-rakan anda - saya tag org yg baca entry ni boleh kan ? done!
- Publish! - done !
3. Letak link entri dekat bahagian komen -done !
huh penatnya ! haha x pe .. :)

hah .. apa lagi ? jom lah join ramai2 .. saya tag awak semua yg baca entry ni .. jom la join ramai2 .. lg meriah tau !! ok la itu je .. Annyeong hi gaseyo !!

2 comments:

Ninafzls said...

awak ditag. http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/03/exclusive-giveaway-by-fd-aziera.html

Asilah Syiela said...

hoho .. ok .. thanx my dear .. :D


Shoutbox