Segmen UPkan Follower by Arkitek Hati

Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !

Meh2 join segmen ni sekali .. NAK JOIN ? Tekan [SINI] 

Hye you alls !! hari ni sis akan join satu segmen untuk kali kedua .. huhuhu (Untuk blog ni la) .. Segmen ni pown boleh tingkatkan trafik blog korang yang slow gila tu .. haha .. tak kutuk k .. sis pown trafik slow .. insya Allah , ada usaha ada hasilnya .. :)

Satu sentence yang menarik bagi sis ialah :

Budak HOT terasa panas kerana Neraka itu HOT .. Budak Cantik terasa cool kerana Syurga itu Cantik

haha !! rasanya itu aytnya kowt .. tak sure la .. tp lebih kurang je .. hehehee .. :)

k la .. Annyeong hi gaseyo !! :)

7 comments:

aini shahroni said...

wow!! I love this qoutation indeed!

Husna Mizan said...

Salam Alaik. Hai, saya kawan segmen awak. salam satu segmen :)

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

lets visit and follow me :)

Asilah Syiela said...

aini , haha .. thanx ..
husna mizan , salam alaik aidon .. :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Asilah Syiela said...

Cik Fie ,haa thanx .. :)

Yumida Huda said...

hiiii..dri segmen yg sm jgk

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

done follow u

Asilah Syiela said...

haiii jugakk .. huhu .. thanx awak .. :)


Shoutbox