Pencarian Bloglist Dan Blog Untuk Direview

Nak join ?? Tekan [[SINI]]

Assalamu'alaikum ! Annyeong Haseyo ! Konichiwa !!

hye korang semua ! hari ni sis ada join segmen baru .. mai la habak mai join ramai2 .. hahaha .. syarat penyertaan nye simple matter la .. x caya ? gi la visit dia punya blog .. huhuhuu

meh kita tgk dulu cara dia memilih pemenang yeh .. :

50 percent ieyka akan percayakan pada mata ieyka. Makin cantik blog anda makin ieyka suka. So, cantikkan lah blog anda.
50 percent ieyka guna Random.org bila ieyka malas sangat.

Ieyka akan masukkan bloglist pada satu PAGE khas.
Ieyka mencari lebih kurang 50 ++++ pemenang, boleh?
Untuk review pula, ieyka akan review secara berkala dan 3 pemenang dalam satu entry. Setiap yang masuk bloglist setiap itu juga lah yang direview.

simple kan ? korang boleh tingkatkan trafik blog korang jugak tp kena bekerjasama k ? itu je .. Annyeong hi gaseyo .. :)

2 comments:

IeykaFaeza said...

Thanks sebab join :)
#Suka lah yg blackquote tu. Heheh!

Asilah Syiela said...

haha sama2 .. :) terima kasih .. :)


Shoutbox